Jdi na obsah Jdi na menu

Ekonomika

28. 1. 2024

      Pokud nesledujete, kolik peněz mají vaši protivníci, a nezajímá vás, s jakými zbraněmi běhají vaši spoluhráči, pak vás to přinejmenším nepovede k vítězství.

 

      Ekonomika ve hře - je velmi důležitým aspektem, který vám umožní provést správný nákup (nákup zbraně) ve správném kole. Například pokud máte hodně kreditů a celý tým má sotva dost na brnění a Spectre, můžete nejsilnějším hráčům koupit po jedné zbrani (Stinger nebo Spectre) a provést úspěšný silový nákup. Pokud tolik kreditů nemáte, můžete si například koupit každý dobrou zbraň, aby se vaši spojenci mohli zásobit brněním. Také:

 

  • Nebojte se požádat svoji tymu, aby vám koupil  někdo zbraně. Nežádejte však, pokud máte eko okruh (kdy každý nekoupí více než 500-1000 kreditů, nebo dokonce vůbec nic). 

  • Neprovádějte plnohodnotný nákup, když celý tým běhá se zbraněmi kvůli nedostatku financí. 

  • Nekupujte Operátora, pokud tým nemá peníze. Operátor se musí hrát samostatně.

 

     Klikněte pravým tlačítkem myši na zbraň, kterou chcete získat od svých spojenců. Ti uvidí požadavek a případně vám zbraň koupí.

    DŮLEŽITÉ! SLEDUJTE SVÉ HOSPODAŘENÍ. VŽDY JE DOBRÉ, ABY MĚL TÝM PLNÝ NÁKUP (PLNOU ZBROJ, VŠECHNY SCHOPNOSTI A PUŠKU NEBO OBLÍBENOU ZBRAŇ). POKUD MAJÍ DVA HRÁČI VŠE A ZBYTEK UTRÁCÍ POSLEDNÍ PENÍZE NA POSÍLENÍ CELKOVÉ SÍLY TÝMU, JE TATO STRATEGIE MÁLOKDY ODSOUZENA K VÍTĚZSTVÍ PROTI PLNÉMU NÁKUPU NEPŘÁTEL.